Servicii

Cum te putem ajuta să atragi, să selectezi și
să menții în echipa ta cei mai potriviți oameni

Serviciile Noastre

Recrutare & Selecție

Credem că fiecare companie merită să aibă cei mai potriviți oameni. În același timp, credem și faptul că fiecare om are un potențial imens și este important să aibă un mediu potrivit pentru a fi fericit și împlinit. Astfel, rolul nostru este să fim conectori.

Te ajutăm să îți găsești oamenii potriviți pentru tine prin procese de recrutare scurte și concise, aplicând metode de head hunting și recruitment marketing. Aceste procese îți oferă un pool de candidați din care să alegi oamenii, salvând mult timp și resurse.

Employer Branding

Oamenii sunt cea mai importantă resursă, magia dintr-un business, iar valoarea echipei este unul dintre cele mai importante avantaje competiționale. Investind în brandul tău de angajator, pe lângă creșterea performanței, poți reduce costurile de angajare cu 50%.

Te ajutăm să îți dezvolți cultura organizațională și implicit imaginea în piață ca angajator, rezultatele în procesele de recrutare și retenția și engagementul angajaților. Aceste procese, aplicate pe termen mediu și lung, îți vor aduce o poziționare corectă pe piața muncii și te vor ajuta să îțatingi obiectivele de business și talent management.

Consultanță în Resurse Umane

Vremurile s-au schimbat și implicit, dinamica pieței s-a schimbat. Te sprijinim să identifici provocările de recrutare și/sau retenție și să conturezi strategii pentru a le soluționa. Aceste strategii te vor ajuta să reduci costurile de angajare, să atragi oamenii potriviți, să ridici engagementul angajatilor, să crești performanțele și în mod evident, să îți îndeplinești obiectivele.

Consiliere profesională

Credem că este important să faci ceea ce îți place, să îți descoperi identitatea și drumul în viață. Te ajutam fie prin workshop-uri online, fie prin ședințe 1:1 să ai o viață profesională împlinită. Facem asta prin diferite instrumente: construirea unui CV relevant, pregătirea pentru interviul de recrutare sau oferirea unor recomandări unde și cum să cauți un job potrivit ție.